Activitats informatives sobre estades a l’estranger

02/02/2022 - 10:25

Activitats informatives sobre estades a l’estranger

Els serveis infoJOVE Barcelona organitzen un seguit d’activitats informatives i orientatives sobre les oportunitats dels i les joves per estudiar, treballar, fer pràctiques o voluntariat a l’estranger. En aquest conjunt d’iniciatives es posa a disposició dels i les joves un seguit d’experts per orientar i preparar l’estada a l’estranger amb el màxim de garanties.

En aquestes activitats també s’informarà dels recursos disponibles en el moment de tornar a la ciutat de Barcelona.

A continuació podeu consultar i accedir a les properes activitats programades que s’emmarquen dins el cicle d’activitats #DeBCNalMón:

Estudis superiors a Irlanda
Dimecres 2 de febrer a les 12h

Sessió informativa sobre estudis superiors i altres programes de mobilitat amb Education in Ireland i dues de les universitats més destacades d’Irlanda: Trinity College i University of Limerick. Si estàs pensant a cursar estudis superiors en aquest país, no et perdis aquesta trobada virtual.

Veure online

Programes de pràctiques per a FP
Dimarts 15 de febrer a les 11h

El pròxim 15 de febrer a les 11h tindrà lloc la sessió informativa sobre pràctiques a l’estranger amb la col·laboració de la Fundació BCN Formació Professional. Parlarem del programa Erasmus+ i el projecte Singulars. Si estàs pensant en fer les teves pràctiques a l’estranger, no et perdis aquesta trobada virtual.

Veure online

Coneix els programes TLN Mobilicat i Eurodissea
Dimecres 16 de febrer a les 11.30 h

El proper 16 de febrer a les 11.30 h tindrà lloc la sessió informativa sobre pràctiques a l’estranger amb la col.laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya, on parlarem sobre el programa TLN-Mobilicat i el programa Eurodissea. Si estàs pensant en fer una estada a l’estranger, no et perdis aquesta trobada virtual.

Veure online

També podeu consultar les activitats ja realitzades:

Estudis superiors a Canadà

Sessió informativa sobre estudis superiors i altres programes de mobilitat amb l’ambaixada de Canadà. Amb Laura Ballesteros, agregada d’educació de l’ambaixada, i Oriol Salvador, jove que resideix a Canadà.

Veure el vídeo