Activitats per a joves que teniu cura del vostre benestar emocional

07/04/2022 - 12:28

Joves. L’Aquí t’escoltem presenta el seu programa d’activitats de primavera que inclou espais de reflexió, tallers de rap, còmic, fotografia, arts marcials, jocs de rol, maquillatge… Troba la proposta que més t’agradi i reserva ja la teva plaça!

L’Aquí t’escoltem presenta el seu programa d’activitats de primavera que inclou espais de reflexió, tallers de rap, còmic, fotografia, arts marcials, jocs de rol, maquillatge… Troba la proposta que més t’agradi i reserva ja la teva plaça!

Ja tenim aquí les noves i esperades activitats del servei d’escolta i acompanyament Aquí t’escoltem, adreçades a joves de 12 a 20 anys.

Totes elles es realitzen per les tardes en grup, són gratuïtes, i, el més important, et permeten tenir cura de la teva salut emocional, divertir-te i conèixer gent!

Per participar-hi, recorda omplir abans el formulari d’inscripció, on trobaràs detalls d’on i quan es duu a terme cada activitat. En breus, l’organització et contactarà per confirmar-te la reserva de plaça.

Activitats que pots fer aquesta primavera

Les activitats de l’Aquí t’escoltem esdevenen espais entre iguals, on, des de la creativitat i la reflexió, parlar de sentiments i emocions, compartir experiències, aprendre d’un/a mateix/a, resoldre conflictes, i treballar l’autoestima, el respecte, l’assertivitat…

Trobaràs opcions d’activitats tots els dies de la setmana a equipaments d’arreu de Barcelona:

  • A l’Edifici Transformadors de l’Eixample, l’Aquí t’escoltem et proposa un “Laboratori de vídeo i foto ArTE” i l’espai “In(timid)ATE”, per compartir i reflexionar sobre la timidesa i, alhora, dotar-se d’eines per superar-la de forma grupal.
  • Al districte de Sarrià-Sant Gervasi, apropa’t a l’Espai Jove Casa Sagnier i podràs participar en el grup “Entre joves”.
  • A Gràcia, l’Espai Jove La Fontana programa dos tallers més: “Dibuixant emocions des de la il·lustració i el còmic” i “Literalment emocions: autoestima, autoimatge, maquillatge i upcycling”.
  • A l’Espai Jove Boca Nord d’Horta-Guinardó, tindran lloc les trobades “Juntes som més fortes”.
  • Ben a prop, a l’Espai Jove Les Basses de Nou Barris, se celebraran les trobades “Entre joves”, “Fotografia creativa” i “Joc&Rol”.
  • Movent-nos cap al districte de Sant Andreu, l’Aquí t’escoltem presenta no un sinó quatre tallers a l’Espai Jove Garcilaso: “Parlem-ne. Masculinitats a flor de pell”, “Enfronta’t: Arts marcials i emocions”, “En primera persona” i “Ens compartim: El meu cos és únic!”.
  • A Sant Martí, el Centre Cívic Can Felipa serà l’espai on es realitzaran les activitats “Entre joves” i “CreArTE”.