Una sessió virtual tanca el procés participatiu del #PlaJoveBCN

02/05/2022 - 13:03

Joves. La trobada es realitzarà el 12 de maig, i tractarà els temes que s’han anat treballant durant el procés, des del mes de març. Si tens entre 16 i 29 anys, ja pots reservar la teva plaça!

La trobada es realitzarà el 12 de maig, i tractarà els temes que s’han anat treballant durant el procés, des del mes de març. Si tens entre 16 i 29 anys, ja pots reservar la teva plaça!

Tens de 16 a 29 anys i vius a Barcelona?

Tens coses a dir sobre com millorar la ciutat i no trobes l’espai on fer-ho?

Aquesta és la teva oportunitat: participa en l’elaboració del nou Pla d’Adolescència i Joventut 2022-2030, la futura guia de les noves polítiques municipals adreçades als i les joves!

A les trobades que s’estan acabant de realitzar entre els mesos de març i maig, heu anat aportant les vostres opinions i propostes per construir entre tots i totes el Pla.

Com a cloenda del procés participatiu, et convidem a connectar-te a una darrera sessió virtual, el 12 de maig a les 18 h.

Durant la trobada, s’escoltaran les teves necessitats i inquietuds respecte els àmbits que s’han estat treballant:

  • L’oci i la cultura
  • Els esports
  • El món digital
  • L’espai públic
  • L’associacionisme i la participació juvenil

Apunta-t’hi través d’aquest formulari, escull sobre quina qüestió o qüestions t’interessa parlar, i no oblidis apuntar la data a l‘agenda!

Hi ha suficient oferta cultural i espais esportius a l’abast dels i les joves? Com haurien de ser els llocs d’oci per a joves? Creus que s’haurien de realitzar més activitats properes i virtuals? Com faries perquè arribi la veu dels i les joves als òrgans de participació?

Sobre això i molt més podràs oferir la teva opinió i reflexions!

T’hi esperem!

Si tens qualsevol dubte sobre la sessió, ens trobaràs a plajoventut@bcn.cat.