Jornada de foment de la participació de les representants de l’alumnat 2022

04/10/2022 - 16:55

Participació. El proper dijous 17 de novembre a l’Espai Jove La Fontana

El Consell Educatiu Municipal de Barcelona (CEMB) i el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) organitzen una nova Jornada de foment de la participació de les representants de l’alumnat. La sessió tindrà lloc a l’Espai Jove La Fontana el dijous 17 de novembre del 2022 de 9.00 a 14.00 h.

La voluntat de la Jornada és fomentar la participació de l’alumnat dels centres educatius de secundària de la ciutat de Barcelona i dotar-lo d’eines per tal que tingui plens coneixements d’allò que implica la representativitat i les estructures dels centres.

La Jornada es divideix en dos espais que treballaran de forma simultània. Un dels espais va dirigit a tot alumne que exerceix un càrrec de representació a l’institut o que s’està organitzant des d’altres formes de participació en els centres educatius de secundària de Barcelona. L’altre espai va dirigit al professorat que treballa per dotar d’eines l’alumnat per tal que pugui exercir un càrrec de representació i perquè l’institut sigui un agent facilitador en la participació.

Les inscripcions a la Jornada es poden fer aquí.