Vint joves, un repte, "design thinking", inspiració, "networking"… Torna el MIDTalent!

13/10/2022 - 16:31

Emprenedoria. Del 16 al 22 d'octubre, tindrà lloc una nova edició del programa d'acceleració per a joves que vol fomentar l'emprenedoria i la inserció laboral.

Busques motivació o orientació professional?

Necessites eines d’emprenedoria i creativitat per emprendre el teu projecte?

Tens una idea o projecte que t’agradaria materialitzar?

Suma’t a la nova edició de MIDTalent, un curs 100% gratuït d’acceleració de joves per fomentar-ne l’emprenedoria i la inserció laboral, a través de metodologies creatives, tenint en compte el creixement sostenible i la transició digital, i amb un èmfasi especial en el desenvolupament competencial.

La iniciativa està organitzada per BcD Barcelona Centre de Disseny, una entitat privada sense ànim de lucre amb més de 40 anys d’experiència a l’àmbit de la promoció del disseny que proporciona serveis a empreses, emprenedors i entitats públiques.

Des d’una metodologia teoricopràctica, aplicada a la resolució d’un repte, inclou:

  • Sessions de “team building”, tendències, digitalització, “innovation management”, “design thinking”, economia circular, ideació, prototipatge, testatge, revalidació, economia i legal, màrqueting i vendes, “storytelling” i “pitching”.
  • Treball en equips multidisciplinaris, amb experts en l’àmbit del disseny, la innovació, la sostenibilitat i l’emprenedoria creativa.
  • Tallers de desenvolupament competencial, i d’orientació professional i ocupacional.