Mostres Artístiques a la Bàscula

11/01/2023 - 09:59

Joves. L'Espai Jove La Bàscula obre la convocatòria per seleccionar els tres projectes d'arts visuals que hi seran exposats al llarg d'aquest any 2023.

L'Espai Jove La Bàscula obre la convocatòria de les 'Mostres Artístiques a la Bàscula 2023' per seleccionar els tres projectes d'arts visuals que hi seran exposats al llarg d'aquest any. L'objectiu és promoure l'art emergent, posant en valor la producció artística i cultural feta per joves menors de 30 anys. Les candidatures poden presentar-s'hi fins al 15 de gener.

A la convocatòria poden presentar-se artistes menors de 30 anys de manera individual o en col·lectiu. El projecte, de temàtica lliure, ha de ser de nova creació, que no hagi estat exposat abans. El dossier de presentació ha de contenir:

  1. Explicació de la proposta expositiva (màxim 2000 caràcters).
  2. Mostra d’obres o projectes artístics anteriors.
  3. Aproximació de l’exposició plantejada en relació als espais disponibles. Es poden realitzar esbossos o esquemes relacionant el desplegament de l’exposició en relació als espais.
  4. Llistat de materials necessaris per al muntatge.
  5. Descripció de les activitats associades (si n’hi ha).

Les propostes seleccionades rebran un suport econòmic per a la producció de 300 € i suport per projectar i difondre la producció artística, amb eines i recursos per facilitar l’exposició.

Poden presentar-s’hi candidatures fins al 15 de gener a través del formulari en línia que trobareu aquí i enviant el dossier amb la proposta expositiva a info@labascula.cat. Per a més informació de la convocatòria, descarregueu-vos les bases o envieu un correu electrònic a info@labascula.cat.