Iglú, El Batalla i Blau Cubarsi celebren els 10 anys del Brot a "La Mercè és Música"

23/09/2020 - 14:01

Cultura. Tres bandes finalistes del Brot, el festival de música jove de Barcelona, pugen a l'escenari de la Mercè d'enguany per mostrar el desbordant talent emergent de la ciutat.

Dissabte 26 de setembre a les 12 h, els afortunats i afortunades que s’han pogut fer amb les darreres entrades disponibles, fruiran amb el talent musical jove de la ciutat en un triple concert als Jardins del Doctor Pla i Armengol.

Emmarcada en la programació “La Mercè és Música”, la cita convida tres bandes que han participat en diferents edicions del Brot, el festival de música jove de Barcelona. I ho fa un any en què el certàmen celebra una dècada dedicada a donar suport i promoure els nous valors de la música barcelonina.

Tot un aconteixement!

Representant els i les joves que, any rere any, han pujat a l’escenari del Brot, el públic quedarà bocabadat amb les actuacions de:

Iglú (pop / rock / folk)

  • Van passar pel Brot 2018 i van quedar finalistes. A l’any següent, ja editaven un primer treball, una bona mostra del rock, pop i folk en català que practiquen i que converteixen en unes cançons en les quals cada integrant de la banda (Marc Gelabert, a la veu i guitarra; Marc Hampshire, a la guitarra elèctrica; Marc De Pedro a la bateria i Bep Montull al baix) aporta la seva personalitat.

El Batalla (funk / rumba / reggae)

  • Els sons d’una música tan barcelonina com la rumba, hibridats amb reggae i funk. És la proposta d’una formació integrada per quatre joves que, amb veu, guitarra i percussió defensen temes com Shaggy. El van interpretar a l’edició del 2019 del festival Brot, en la qual van quedar finalistes.

Blau Cubarsi (rap fusion / música urbana)

  • Una jove veu, autora d’una combinació difícil d’etiquetar en la qual les músiques urbanes s’obren a col·laborar amb els gèneres més diversos. Tabús i prejudicis són alguns dels temes que trobareu en les seves cançons, de vegades plenes de ràbia, de vegades de dolor, i moltes més d’ironia. Una artista que hauríeu de conèixer de seguida si no ho vau fer ja gràcies al Brot 2019!

Tens menys de 29 anys i la teva passió és la música? 

El Brot, el festival de música jove de Barcelona t’ofereix suport i un altaveu per donar-te a conèixer!

Els guardons del Brot inclouen premis econòmics que concedeix un jurat professional i el públic assistent als concerts, hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors i un vídeo amb la gravació i edició d’una de les cançons interpretades.

A més, com en el cas d’Iglú, El Batalla i Blau Cubarsi, i d’altres abans que ells, els grups finalistes tenen la possibilitat de participar en espais musicals de la ciutat com La Mercè, la Lali Jove, el Primavera als barris…

Totes les novetats del Brot les pots seguir subscrivint-te al seu butlletí, i consultat el web o el Facebook del Brot, i/o el web i l’Instagram de Joventut.