El 15 de juny, l'estiu arriba a "La joventut connectada" amb dues noves trobades

03/06/2021 - 12:31

Joves. La primera trobada virtual se centrarà en les oportunitats que tenen els i les joves per gaudir de l'estiu a l'estranger. La segona, consistirà en una taula adreçada a professionals del lleure, en què es facilitaran recursos educatius i emocionals.

El proper dimarts 15 de juny, tornen les activitats “La joventut connectada”, amb dues cites que podràs seguir en obert i en directe al Youtube dels serveis infoJOVE de Barcelona i al Twitter de Joventut:

 

— Oportunitats “last minute” a l’estranger [ ▷]

Corre! A les 12 h, descobreix les darreres oportunitats per fer una estada a l’estranger que encara estan disponibles per a aquest estiu!

L’Assessoria de Mobilitat internacional i el Punt infoJOVE Sant Andreu, t’expliquen, d‘una manera dinàmica i sense floritures, les opcions que tens per fer un voluntariat de curta durada, o participar en camps de treball i intercanvis juvenils.

I, perquè vegis com d’interessants poden ser les tres oportunitats, la trobada comptarà amb el testimoni de joves que ja han viscut i gaudit una experiència d’aquest tipus.

 

— Per un estiu d’oportunitatS [ ▷]

A les 17 h, se celebrarà una taula rodona en què, des d’una perspectiva molt pràctica i aterrada en el context actual, es facilitaran recursos educatius i emocionals, per seguir acompanyant als monitors i a les monitores de les entitats de lleure en els nous reptes que ens planteja aquest estiu 2021.

Comptant amb la participació de pedagogs i psicòlegs, així com de representants d’entitats de lleure de la ciutat, la trobada és una iniciativa impulsada per la Direcció d’Educació i la Direcció de Salut de l’Ajuntament de Barcelona, amb col.laboració de la Direcció de Serveis a la Infància i a la Joventut.

Pots consultar més informació de l’activitat al web d’Educació.