Coneixes el TLN Mobilicat i les pràctiques formatives que ofereix a Europa?

03/01/2023 - 17:25

Estades a l'estranger. Dijous 12 de gener, l'Asessoria de Mobilitat internacional per a joves t'explica què és i com accedir a aquest programa de pràctiques adreçat a joves de 18 a 29 anys que no estudien ni treballen.

El proper dijous 12 de gener a les 18h, l’Assessoria de Mobilitat internacional per a joves organitza un nou directe que s’emetrà, en el marc de l’oferta de activitats virtuals “La joventut connectada”, al Youtube dels serveis infoJOVE de Barcelona i al Twitter de Joventut.

En aquesta ocasió, la trobada es dedicarà al TLN Mobilicat, programa que inicia la seva convocatòria d’enguany ben aviat.

Què t’ofereix el TLN Mobilicat?

Aquest projecte, finançat pel Fons Social Europeu, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i la Generalitat de Catalunya, vol promoure l’ocupació de joves mitjançant la mobilitat transnacional. Amb aquesta voluntat, permet a joves d’entre 18 i 29 anys que no estudien ni treballen, la realització de pràctiques formatives no remunerades a entitats o empreses, públiques o privades, d’estats membres de la Unió Europea.

L’objectiu és facilitar la inserció laboral de les persones joves participants mitjançant un itinerari personalitzat d’acompanyament i suport, amb aprenentatge pràctic i formatiu a l’estranger (a càrrec del programa) per tal de facilitar l’accés al mercat de treball amb expectatives d’ocupació de qualitat.

Per què no et pots perdre l’emissió?

En el directe, les especialistes en planificació d’estades a l’estranger per a joves, parlaran de tot el que inclou el programa TLN Mobilicat, els requisits per accedir-hi, les entitats que l’ofereixen, els països de destinació i en quines dates es pot realitzar.

No t’ho pensis més i pren nota de la cita!

Si vols fer arribar les teves preguntes a les assessores, podràs fer-ho durant la pròpia activitat mitjançant el xat obert i rebràs la resposta en directe quan es faci la cloenda de la sessió o, posteriorment, si requereixes una atenció més perllongada.

Per a més informació, recorda que pots sol·licitar una cita gratuïta amb l’Assessoria de Mobilitat a través de qualsevol Punt infoJOVE de Barcelona.

Si no pots connectar-te a la sessió, tingues en compte que el vídeo quedarà penjat en el mateix enllaç perquè puguis veure’l en un altre moment.