Troba el teu referent al món professional amb l'Enllaça!

16/10/2020 - 10:11

Joves. Donem el tret de sortida a la 5a edició del programa de mentoria professional de les assessories acadèmica i laboral del Departament de Joventut: l'Enllaça 2021.

Estàs acabant els teus estudis i et trobes perdut/da quan penses en el teu futur laboral?

Vols conèixer, des de dins, algun àmbit del teu sector professional?

L’Assessoria laboral i el Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ) del Departament de Joventut han iniciat la 5a edició del projecte Enllaça.

Es tracta d’una iniciativa que et permet connectar-te amb professionals en actiu perquè tinguis un referent en el món laboral amb qui parlar de les teves inquietuds:

  • Què es valora dins de la professió que m’interessa en el món laboral?
  • Quines competències hauria de desenvolupar?
  • Hi ha alguna formació complementària que m’ajudi a millorar la meva ocupabilitat? Amb quin tipus de professionals treballaré?
  • Quines són les principals dificultats de la meva futura feina?

Aquesta persona referent, amb llarga trajectòria laboral, t’ajudarà a trobar les respostes!

Requisits i funcionament

L’Enllaça està dirigit als i les joves amb motivació i iniciativa que esteu cursant estudis superiors (un cicle formatiu de grau superior o un grau universitari), o que els tingueu recentment finalitzats, i que visqueu a Barcelona o a la seva àrea metropolitana.

I com funciona? A través d’un mínim de 5 trobades (presencials o virtuals) amb aquest/a professional amb qui el projecte et posarà en contacte, tractaràs diferents temes del teu interès.

A més, un equip d’assessores especialitzades, farà el seguiment de tot el procés perquè en treguis el màxim profit. Tot de manera informal i amena.

Inscripció

Si creus que compleixes els requisits i estàs interessat/ada en conèixer amb detall el món laboral que t’espera, inscriu-te a l’Enllaça! Tens temps fins al 31 de desembre del 2020.

Un cop rebuda la teva sol·licitud, l’organització et facilitarà més detalls i et convocarà a una entrevista de selecció.

T’enllaces?