Set-centes noves places de formació per obtenir el certificat de professionalitat

20/11/2022 - 10:01

Ocupació i treball. Les noves formacions s’han de començar abans del 31 de desembre de 2022.

Barcelona Activa llança 700 noves places formatives que permetran obtenir la certificació professional i fer pràctiques a empreses. L’oferta formativa s’adreça a persones que estiguin cercant feina o vulguin millorar la seva ocupabilitat, en els sectors estratègics de futur. Les noves formacions s’han de començar abans del 31 de desembre de 2022.

Les formacions garanteixen un període de pràctiques formatives a empreses, amb l’objectiu d’obrir les portes cap a la inserció laboral, a més d’acreditar competències quan s’obté una titulació oficial. Es tracta d’una oportunitat especialment interessant per a persones en situació d’atur de llarga durada i per al jovent.

Entre altres mòduls formatius, destaquen els de jardineria, muntatge d’equips elèctrics, soldadura, perruqueria, reparació de joieria, carnisseria, socorrisme, animació fisicoesportiva, dinamització de lleure infantil-juvenil o tanatopràxia.

A més, s’inclouen les formacions d’anglès, alemany i francès, a través de les col·laboracions amb l’Escola Oficial d’Idiomes.

Com apuntar-s’hi

Ja es poden fer les inscripcions a través del web de Barcelona Activa. Les diferents certificacions professionals i formacions es fan en instituts i centres educatius de referència a Barcelona.

La iniciativa és fruit d’un conveni amb el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb la participació del Consorci d’Educació de Barcelona a través d’instituts de referència de la ciutat.