Audiència pública de l'Eixample

31/03/2022 - 09:33

Participació. Tindrà lloc el proper dijous 7 d'abril a les 18.30 h a la seu del Districte (Aragó, 311)

L'Audiència Pública de l'Eixample tindrà lloc el proper dijous 7 d'abril a les 18.30 h a la seu del Districte (Aragó, 311). Es podrà participar de forma presencial o a través de videoconferència, i també es retransmetrà per streaming.

L’Audiència Pública és la trobada dels o de les responsables municipals amb la ciutadania perquè pugui plantejar qualsevol tema en relació amb l’actuació municipal.

El Regidor del Districte, amb el suport de l’equip de govern del Districte, respondrà totes les preguntes o peticions formulades. Les intervencions en directe seran respostes durant el transcurs de la sessió, la resta es respondran durant la sessió en cas de que hi hagi temps o per escrit en un termini màxim de 30 dies, a través de la bústia ciutadana.

Canals de participació

  • Participant en directe de forma presencial, amb opció a rèplica. Per fer-ho, cal inscriure’s fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència, a través del formulari del menú Participació en directe.
  • Participant en directe per videoconferència, amb opció a rèplica. Per fer-ho, cal inscriure’s fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència, a través del formulari del menú Participació en directe. Durant les 24 hores anteriors a l’Audiència s’enviarà per correu electrònic l’enllaç per poder participar en directe.

També es podrà seguir l’Audiència pública en directe pel canal municipal de Youtube o en aquesta mateixa web.

Avís: el xat del canal de Youtube no està moderat, per tant no es contempla la possibilitat de fer preguntes a través d’aquest canal.

Disposeu de tota la informació a la plataforma de participació ciutadana decidim.barcelona