Dimarts 21, Consell de Barri de la Marina

14/06/2022 - 17:12

Participació. La sessió tindrà lloc a l'Insitut Montjuïc: podeu assistir-hi personalment o bé veure'n la retransmissió en directe (18 h).

El Consell de Barri de la Marina de Port i de la Marina del Prat Vermell es reuneix dimarts 21 de juny a les 18 h a l'Institut Montjuïc (carrer del Cisell, 19). També podeu intervenir-hi personalment o bé veure'n la retransmissió en directe.

Ordre del dia:

  1. Informació del regidor.
  2. Procediment per la renovació de la vicepresidència del Consell de Barri de la Marina de Port.
  3. Nom del nou parc central de la Marina del Prat Vermell. En aquesta sessió hi haurà un punt de suport a la votació del nom del parc de les 17.30 a les 19 h.
  4. Competències dels cossos de seguretat i de l’equip de convivència.
  5. Torn obert de paraules.

La participació al Consell de Barri, per exposar les preguntes, queixes o propostes que es vulguin plantejar, s’haurà de fer presencialment. No cal inscripció prèvia. Aquelles persones que no vulgueu intervenir al Consell de Barri sinó veure-ho en directe, podeu fer-ho en aquesta mateixa pàgina.

Per dubtes o incidències vinculades al funcionament del Consell de Barri, podeu adreçar-vos per correu electrònic a dte03_participacio@bcn.cat. Si per assistir a la sessió necessiteu alguna mesura d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva, cal que ho comuniqueu amb una antelació de tres dies laborables a aquesta mateixa adreça de correu.