Celebrada una nova sessió de l'Audiència Pública del Districte

16/09/2022 - 08:00

Participació. La regidora Rosa Alarcón va respondre les consultes sobre els temes que generen més interès a Horta-Guinardó

El dijous 15 de setembre es va celebrar una nova sessió de l’Audiència Pública d’Horta-Guinardó. La regidora Rosa Alarcón i el president del Districte Max Zañartu van intervenir des de la sala Lluís Companys de la seu del Districte, responent les preguntes de la ciutadania.

Tothom qui ho havia volgut, havia pogut enviar la seva intervenció a través de la plataforma Decidim, per plantejar qualsevol tema en relació amb l’actuació municipal o va poder fer-ho presencialment des de la seu del Districte.

La sessió va durar més de tres hores, en què la regidora va respondre totes les consultes fetes per la ciutadania. Els temes, com és habitual, van fer referència a diversos àmbits. Per exemple, es van plantejar qüestions sobre l’Àrea Verda d’aparcament, la possible modificació ortogràfica del nom del barri de la Teixonera, qüestions de mobilitat a la superilla d’Horta, el carril bici del passeig Maragall o l’ascensor del carrer Telègraf. També es van tractar les rampes del carrer Poesia, el trasllat del mercat de l’Estrella, la convivència d’infants amb gossos al parc de la Unitat, la zona enjardinada del carrer Tenerife, la contaminació acústica de l’avinguda Mare de Déu de Montserrat, el carril bici de la ronda del Guinardó o les molèsties que provoca l’Hospital de la Vall d’Hebron, entre d’altres.

Podeu recuperar tota la sessió al vídeo que acompanya aquesta notícia.