El Camp de Futbol de l'Energia estrena videomarcador fet amb Pressupostos Participatius

24/10/2022 - 08:48

Esports. La iniciativa de la Unió Esportiva de Sants i la Taula d’Esports de Sants, Hostafrancs i la Bordeta és la primera dels Pressupostos Participatius a materialitzar-se a Sants-Montjuïc.

Ja està en posat en marxa el nou videomarcador del Camp de Futbol de l'Energia, al barri de la Marina de Port. La iniciativa de la Unió Esportiva de Sants i la Taula d’Esports de Sants, Hostafrancs i la Bordeta és la primera a materialitzar-se, de les cinc que van tirar endavant dins dels Pressupostos Participatius a Sants-Montjuïc. El Districte hi ha invertit 35.000 € i l'Institut Barcelona Esports (IBE) n'hi posarà 35.000 més per instal·lar un altre videomarcador al CEM l'Espanya Industrial.

Representants de les entitats promotores, la Unió Esportiva de Sants i la Taula d’Esports de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, i el regidor de Sants-Montjuïc, Marc Serra, han celebrat la instal·lació del nou marcador, que avui s’ha estrenat al partit entre la UE Sants i la UE Vilassar de Mar de la tercera divisió. També s’ha renovat el sistema de megafonia del Camp de l’Energia.

Després de diverses sessions de treball amb les entitats esportives promotores de la iniciativa, que plantejava substituir els marcadors electrònics i la megafonia de diversos camps esportius a Sants-Montjuïc, finalment es va prioritzar la col·locació d’aquest videomarcador al Camp de Futbol de l’Energia i, properament, un altre al Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial. En aquest cas, és l’Institut Barcelona Esports (IBE) qui licitarà en els propers mesos la instal·lació, també per un import de 35.000 €. Amb els nous videomarcadors s’aconsegueix no només donar a conèixer els resultats dels partits sinó també millorar tota la comunicació amb el públic, atès que permeten mostrar-hi vídeos amb informacions de tota mena.

Sants-Montjuïc va ser un dels districtes amb més participació en la votació per la tria de projectes dels Pressupostos Participatius, amb 9.294 vots emesos. Dels cinc projectes seleccionats, aquest de millora de les instal·lacions esportives va rebre 1.824 suports. El seguiment de l’estat d’execució de tots els projectes es pot fer a través de la plataforma Decidim.Barcelona.