Renovació del poliesportiu de l'Escola Coves d'en Cimany amb els pressupostos participatius

14/02/2023 - 13:44

Pressupostos participatius. Estrenada la pista poliesportiva renovada de l'escola Coves d'en Cimany, gràcies als pressupostos participatius

Gràcies a la mobilització de la comunitat educativa i de l'entorn de l'Escola Coves d'en Cimany, s'acaba d'estrenar la pista poliesportiva renovada, un dels projectes realitzats en el marc dels pressupostos participatius.

La intervenció ha contemplat la rehabilitació del paviment, pintura, senyalització de la pista i instal·lació d’elements esportius.

Un equipament escolar obert al barri

Davant la situació de manca d’equipaments esportius al barri, el projecte ha renovat la pista d’aquest poliesportiu perquè els infants i adolescents puguin tenir un lloc on practicar esport, quelcom essencial per mantenir una bona salut, tant física com mental.

L’actual pista poliesportiva de l’Institut Escola Coves d’en Cimany s’utilitza, en el marc del programa «Patis Escolars Oberts al Barri», com a espai per als infants i la gent jove de l’entorn.

També cal remarcar, en aquesta intervenció, la incorporació de la perspectiva de gènere, amb l’ampliació de propostes de joc i activitats esportives que facilita que les noies hi participin i les convida a utilitzar l’espai públic.