Audiència Pública de Nou Barris sense públic

30/09/2020 - 15:26

Tindrà lloc el dimarts 6 d'octubre a partir de les 18 h

Podreu fer arribar les vostres intervencions fins a 24 hores abans de l'inici de la sessió, que podreu seguir en directe de manera telemàtica

El dimarts 6 d’octubre, a partir de les 18 h, tindrà lloc a la Sala de Plens de la Seu del Districte una nova sessió de l’Audiència Pública del Districte. Aquesta vegada, però, sense la presència de públic en compliment de les normes de seguretat legalment establertes amb motiu de la covid-19.

Preguntes i intervencions

Els ciutadans i ciutadanes que vulguin participar podran enviar les preguntes o intervencions de manera anticipada fins a 24 hores abans de la sessió (es a dir, el 5 d’octubre a les 18 h), a través de la plataforma decidim.barcelona, donant-se d’alta com a usuari/a.

Com donar-se d’alta com a usuari/a al web decidim.barcelona

Seguiment en directe per via telemàtica

La sessió es podrà seguir en directe a través del web decidim.barcelona o l’enllaç a la retransmissió en directe des del canal de Youtube del Districte de Nou Barris.

L’Audiència Pública

L’Audiència Pública és l’òrgan de participació que pretén debatre l’estat del districte. La seva finalitat, doncs, és establir una comunicació periòdica del Districte amb la ciutadania, que pot formular preguntes o fer suggeriments. Està oberta a tothom, i s’hi pot tractar qualsevol tema d’interès municipal.