Audiència Pública d’Horta-Guinardó. Dijous, 17 de setembre de 2020

15/09/2020 - 14:45

L’Audiència Pública del Districte d’Horta-Guinardó se celebra dijous, 17 de setembre, a les 18.00 hores.

L’Audiència Pública se celebra a la Sala de Plens del Districte de 18.00 a 20.00 hores, i es retransmet en línia a través de la pàgina web del Districte i des de la plataforma Decidim Barcelona. Per motius de seguretat, no es podrà assistir a la reunió presencialment.

Com s’hi pot participar?

Digitalment i de manera anticipada, deixant escrita la pregunta o petició a la sessió de l’Audiència Pública a través dels comentaris, fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència. Per poder formular les preguntes cal tenir un perfil de persona usuària a Decidim Barcelona. Obrir-lo és molt fàcil (consulta com pots registrar-t’hi)!

La regidora del Districte, amb el suport de l’equip de govern del Districte, respondrà a totes les preguntes o peticions formulades tant per escrit com en directe durant el transcurs de la sessió.

L’Audiència és un canal de participació ciutadana previst a l’article 31 de la Carta municipal, a l’article 66 del Reglament de participació ciutadana, als articles 45 i 46 de les Normes reguladores del funcionament dels districtes i al Reglament del Districte. Les sessions de l’Audiència Pública tenen una durada prevista de dues hores.