Audiència Pública semipresencial a Nou Barris

09/07/2020 - 13:41

Tindrà lloc el dijous 16 de juliol de 2020, a les 18.30 h. Caldrà fer petició prèvia de l’assistència i de les intervencions

Tindrà lloc el dijous 16 de juliol de 2020, a les 18.30 h. Caldrà fer petició prèvia de l’assistència i de les intervencions

Nou Barris celebrarà el proper dijous, 16 de juliol, a partir de les 18.30 h, Audiència Pública de l’estat del Districte. Com és habitual, tindrà lloc a la Sala de Plens de la Seu del Districte, plaça Major de Nou Barris, 1.

En compliment de les normes de seguretat legalment establertes amb motiu de la covid-19, la sessió tindrà format semipresencial, amb un aforament limitat a un màxim de 40 persones.

Tingueu en compte que, a causa del canvi en la normativa vigent, l’ús de la mascareta serà obligatori durant tota la sessió, no només en el moment de l’entrada i la sortida.

Què cal fer per poder assistir a L’Audiència Pública?

Per assistir-hi caldrà fer una sol·licitud com a màxim fins al 15 de juliol a les 18.30 h, a través de la plataforma decidim.barcelona, donant-se d’alta com a usuari/a.

Les places s’assignaran per estricte ordre d’arribada de les sol·licituds. Caldrà guardar la distància de seguretat d’1,5 m i portar mascareta en el moment d’accedir i d’abandonar la sala. Ateses les recomanacions de les autoritats sanitàries i la normativa vigent durant la desescalada, no es podrà lliurar cap document durant la celebració de l’Audiència.

Enllaç a la plataforma decidim.barcelona

Com donar-se d’alta com a usuari/a a decidim.barcelona

Com puc intervenir-hi?

Tant si s’assisteix presencialment com si es segueix la sessió de manera telemàtica, cal enviar prèviament les preguntes o intervencions, com a molt tard fins al 15 de juliol a les 18.30 h, a través de la plataforma decidim.barcelona, donant-se d’alta com a usuari/a. Podeu utilitzar els mateixos enllaços.

La sessió es podrà seguir en directe a través dels webs:

https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-noubarris

https://youtu.be/iY4YYcgfb2I