Consell de Barri a Camp d'en Grassot i Gràcia Nova

16/09/2022 - 10:44

El Consell de Barri de Camp d'en Grassot es celebrarà el 28 de setembre a les 18.15 h al Centre Cívic La Sedeta. S'hi podrà participar presencialment o a distància.

El Consell de Barri de Camp d'en Grassot es celebrarà el 28 de setembre a les 18.15 h al Centre Cívic La Sedeta. S'hi podrà participar presencialment o a distància a través de la plataforma Decidim.barcelona. El Consell es retransmetrà en streaming a través de la pàgina web del Districte.

El Consell de Barri Camp d’en Grassot tindrà lloc el 28 de setembre, a les 18.15 h al Centre Cívic La Sedeta.

L’ordre del dia és el següent:

– Informe del Regidor
– Properes intervencions urbanístiques (Jocs infantils i carrer Balcells, Plaça Joanic i Passeig Sant Joan)
– Torn obert de paraules

Funcionament de la sessió

Per a cada punt de l’ordre del dia s’obrirà un torn de paraula per resoldre dubtes i qüestions sobre el tema de què s’ha parlat. Caldrà demanar torn de paraula a la sala, o pel xat de la videoconferència.

La participació ciutadana, en el punt de “Torn obert de paraules”, es pot fer:

Participant presencialment al Consell: Cal inscripció prèvia a través de la plataforma Decidim.barcelona

Participant telemàticament al Consell de Barri: S’habilitarà l’enllaç de la trobada a la pàgina del Decidim una estona abans de l’hora marcada per a l’inici del Consell.

Per formular preguntes, tant si s’assisteix presencialment com virtualment, caldrà fer-ho a la plataforma Decidim, fins a 24 hores abans de l’inici del Consell. Si queden places lliures de prereserva, es podrà accedir a la sala per ordre d’arribada fins a omplir l’aforament.

El Consell de Barri es retransmetrà en streaming a través del web del Districte i de la plataforma digital de participació de l’Ajuntament de Barcelona.

La sessió comptarà amb servei de subtitulació en directe per a persones amb sordesa.

Per a dubtes o incidències vinculades al funcionament del Consell de Barri, cal adreçar-se al correu electrònic participagracia@bcn.cat