Consell de Barri de la Barceloneta, el dimarts 26 d'octubre

20/10/2021 - 09:21

La sessió es desenvoluparà de forma semipresencial i es podrà seguir des de la web del Districte a partir de les 18.30 h. Se celebrarà al Centre Cívic Barceloneta (c. Conreria, 1)

La sessió es desenvoluparà de forma semipresencial i es podrà seguir des de la web del Districte a partir de les 18.30 h. Tindrà lloc al Centre Cívic Barceloneta (c. Conreria, 1)

Per participar-hi presencialment cal inscripció prèvia fins a 24 hores abans: al correu participaciocvella@bcn.cat o trucant al telèfon 93 291 61 60.

Si voleu participar-hi en directe per videoconferència podeu accedir a la sessió clicant aquí: enllaç zoom

En cas de no poder participar-hi en directe però voler fer alguna pregunta o intervenció, es podrà deixar escrita prèviament a través de l’apartat comentaris de la sessió d’aquest consell de barri a la plataforma decidim.barcelona, fins a 24 hores abans de l’inici de la sessió. Per poder formular les preguntes cal tenir un perfil d’usuari a decidim.barcelona. Obrir-lo és molt fàcil ! consulta com registrar-se

Atès que el Consell de Barri tindrà una durada de 2 hores, totes aquelles preguntes a les quals no es pugui donar resposta en aquest temps, seran respostes per escrit amb posterioritat.

També pots seguir el Consell de Barri en streaming a través d’aquest enllaç d’aquesta mateixa pàgina.

Es podrà disposar d’un servei d’interpretació de llenguatge de signes, que s’haurà de demanar amb 48 hores d’antelació a participaciocvella@bcn.cat (Enllaç extern)

Per dubtes o incidències vinculades al funcionament del Consell de Barri, cal adreçar-se al correu electrònic participaciocvella@bcn.cat 

Ordre del dia

  1. Punt Informatiu
  2. Nova contracta de neteja i manteniment de la via pública
  3. Torn obert de preguntes