Consell de Barri Virtual al Camp d’en Grassot-Gràcia Nova

29/04/2021 - 11:23

El Consell de barri de Camp d'en Grassot-Gràcia Nova es celebrarà el 12 de maig a les 18.00 h. S'hi podrà participar per avançat o en directe a través de la plataforma Decidim.barcelona.

El Consell de barri de Camp d'en Grassot-Gràcia Nova es celebrarà el 12 de maig a les 18.00 h. S'hi podrà participar per avançat o en directe a través de la plataforma Decidim.barcelona. El Consell es retransmetrà en streaming a través de la pàgina web del Districte.

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i la normativa vigent, per motius de seguretat, no es podrà assistir presencialment a la sessió del Consell de barri de Camp d’en Grassot-Gràcia Nova, que tindrà lloc el 12 de maig a les 18.00 h. El Consell es retransmetrà en streaming a través de la web del Districte i de la plataforma digital de participació Decidim.barcelona.

L’ordre del dia és el següent:

  • Benvinguda i informe del regidor.
  • Informació sobre els pressupostos participatius.
  • Informació sobre el servei d’orientació psicològica per a adolescents i joves.
  • Torn obert de paraules.

Com s’hi pot participar?

En l’actual context sanitari, es pot participar a través dels següents canals:

  • Digitalment i de forma anticipada, deixant escrita la pregunta o petició a través dels comentaris de la sessió del consell de barri. Es recolliran fins a 24 hores abans de la seva celebració. Per poder formular les preguntes cal tenir un perfil d’usuària a decidim.barcelona.
  • Digitalment intervenint en directe al consell de barri per exposar les preguntes, queixes o propostes que es volen plantejar. Per participar en directe digitalment, cal inscriure’s al següent enllaç. Durant les 24 hores anteriors al consell s’enviarà per correu electrònic l’enllaç per poder participar en directe.

El consell de barri serà retransmès en streaming a través de la pàgina web del Districte de Gràcia i de la plataforma digital de participació de l’Ajuntament de Barcelona, Decidim.Barcelona.

Per a dubtes o incidències vinculades al funcionament del Consell cal adreçar-se al correu electrònic participagracia@bcn.cat.