Convocatòria de l'Audiència Pública del districte de Ciutat Vella

10/02/2021 - 13:52

Se celebrarà el dijous 18 de febrer a les 18.30 h. La sessió serà retransmesa en streaming a través de la pàgina web del Districte i de la plataforma digital de participació decidim.barcelona.

La sessió se celebrarà el dijous 18 de febrer a partir de les 18.30 h. Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i la normativa vigent, la sessió es farà sense presència de públic. Serà retransmesa en streaming a través de la pàgina web del Districte i de la plataforma digital de participació decidim.barcelona

 

 

Com es pot participar

En l’actual context sanitari, es pot participar a través dels següents canals:

  • Digitalment i de forma anticipada, deixant escrita la pregunta o petició a la sessió de l’Audiència Pública a través dels comentaris, fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència. Per poder formular les preguntes cal tenir un perfil d’usuària a decidim.barcelona. Obrir-lo és molt fàcil, consulteu com registrar-se

    Atès que el temps de duració de la Audiència es limitat, Es demana que la pregunta sigui el més breu, clara i concisa possible, i només una per persona.

  • Digitalment intervenint en directe a l’Audiència per exposar les preguntes, queixes o propostes que es volen plantejar. Per participar en directe digitalment, cal inscriure’s al següent enllaç  fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència. Durant les 24 hores anteriors a l’Audiència s’enviarà per correu electrònic l’enllaç per poder participar en directe. En cas que les peticions d’intervenció en directe no permetin una connexió de qualitat, se seguirà l’ordre de recepció de la sol·licitud.

L’Audiència serà retransmesa en streaming a través d’aquest enllaç de la  pàgina web del Districte de Ciutat Vella.

El fòrum ciutadà o Audiència Pública, d’àmbit de districte, és la trobada en una data determinada dels responsables municipals amb la ciutadania perquè aquesta pugui rebre informació, presentar i debatre propostes en relació amb una determinada actuació pública, activitat o programa d’actuació.