Convocatòria de l'Audiència Pública del districte de Ciutat Vella

10/09/2020 - 12:10

Se celebrarà el dijous 17 de setembre a les 18.30 h a la Sala Ernest Lluch de la Seu del Districte. Per garantir les distàncies de seguretat entre persones, l’aforament serà limitat.

La sessió se celebrarà el dijous 17 de setembre a partir de les 18.30 h a la Sala Ernest Lluch de la Seu del Districte. Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i la normativa vigent, es podrà assistir presencialment fent ús obligatori de mascareta i seguint en tot moment les indicacions del personal municipal. Per garantir les distàncies de seguretat entre persones, l’aforament serà limitat.

 

Per assistir-hi presencialment, s’haurà de fer la reserva prèvia de plaça en aquest enllaç de la Plataforma Decidim Barcelona fins 24 hores abans de la celebració de l’Audiència.

Durant les 24 hores anteriors a l’Audiència es confirmarà la reserva de plaça per correu electrònic. En cas que les peticions d’assistència superin l’aforament disponible, se seguirà l’ordre de recepció de la sol·licitud prioritzant aquelles persones que vulguin realitzar alguna intervenció.

Per poder intervenir es podrà fer:

  • Digitalment i de forma anticipada, deixant escrita la pregunta o petició a la sessió de l’Audiència Pública de la Plataforma Decidim Barcelona, a través dels comentaris, fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència. Per poder formular les preguntes cal tenir un perfil d’usuària a decidim.barcelona. Consulteu en aquest enllaç com registrar-se.
  • Presencialment, amb l’aforament limitat a 10 persones, per exposar les preguntes, queixes o propostes que es volen plantejar.

L’Audiència serà retransmesa en streaming a través d’aquesta pàgina web del Districte de Ciutat Vella.

El fòrum ciutadà o Audiència Pública, d’àmbit de districte, és la trobada en una data determinada dels responsables municipals amb la ciutadania perquè aquesta pugui rebre informació, presentar i debatre propostes en relació amb una determinada actuació pública, activitat o programa d’actuació.