Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Decidim el Canòdrom: vine a la primera plenària presencial

21/12/2021 - 08:48

Acció comunitària. El Canòdrom celebra la primera plenària oberta i presencial a l’espai

El Canòdrom, un any després de l’obertura, celebra la primera plenària oberta i presencial a l’espai, on estan especialment convidades a assistir veïnes i veïns: el 19 de gener, a les 18.30 hores. Es mostraran les línies de treball del 2022, s’introduiran les noves residències de projectes de tecnologia i democràcia que es presenten a l’espai, i es decidirà sobre la governança de l’Ateneu.

Fa un any que l’Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica es va posar en marxa al barri del Congrés i els Indians: un espai municipal obert a l’experimentació tecnològica i democràtica, que en poc temps s’ha convertit en referent al territori a l’hora de reflexionar entorn de la tecnologia crítica i la participació ciutadana. El seu esperit innovador també rau en les formes en què se’n decideix el funcionament: el què, el qui i el com.

L’Ateneu inicia el 2022 amb una plenària presencial i oberta a les veïnes i els veïns el 19 de gener, a les 18.30 hores, per explicar el Canòdrom i les seves línies de treball, coincidint amb la incorporació de les noves residències en tecnologia i democràcia. També serà el moment per imaginar com ha de ser el seu model de governança i decidir el present i futur de l’espai. Com s’han de relacionar els diferents actors en la presa de decisions de l’espai? Quin paper ha de tenir-hi la tecnologia? Com generem models de govern que realment escoltin i donin resposta a les necessitats expressades?

Hi estan convidades les entitats del barri del Congrés i els Indians, les veïnes i veïns, els projectes residents, les organitzacions especialitzades en temes de tecnologia i participació i, en definitiva, qualsevol persona o grup que tingui idees i interès en aquest procés compartit i plural.

Si hi voleu assistir, properament s’habilitaran les inscripcions de la trobada a través de la seva agenda d’activitats: https://canodrom.barcelona/ca/agenda.

 

Més informació