Dijous 10 de juny, audiència pública del Districte

03/06/2021 - 13:27

Participació. La sessió es podrà seguir des de la sala de plens amb reserva prèvia web del Districte, a partir de les 18.30 h.

La sessió es podrà seguir des de la sala de plens amb reserva prèvia web del Districte, a partir de les 18.30 h.

Per tal de fer arribar les vostres preguntes o participar en directe a la sessió, heu de registrar-vos a la pàgina https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-santandreu/f/4513/. Arran de la crisi de la covid, l’Audiència pública es podrà seguir de manera semipresencial per prevenir les situacions de risc. L’aforament total de la sala Andreu Cortines i la sala annexa serà de 21 persones amb inscripció prèvia.

Podreu seguir el contingut de la sessió en directe fent clic aquí.

El fòrum ciutadà o Audiència Pública, d’àmbit de districte,  és la trobada en una data determinada dels responsables municipals amb la ciutadania perquè aquesta pugui rebre informació, presentar i debatre propostes en relació amb una determinada actuació pública, activitat o programa d’actuació.

En el cas dels districtes està regulada per les normes reguladores del funcionament dels districtes i pels reglaments de cada districte i ara també està condicionada per la situació de pandèmia.