El Consell de Ciutat presenta la memòria d’activitats al Ple municipal

27/07/2022 - 10:33

Consell de Ciutat. En la darrera sessió ordinària del Ple abans de les vacances, els 41 regidors i regidores que participen en el Consell Municipal han pogut conèixer i valorar les principals fites aconseguides pel màxim òrgan de representació ciutadana durant el 2021.

És la tercera vegada que representants del Consell de Ciutat compareixen davant els grups municipals per presentar i valorar la seva activitat durant l’any anterior.

En aquesta ocasió, Montserrat Morera, del CAB i vicepresidenta del Consell, i Àngels Guiteras, d’ABD i persona de renom ciutadà del Consell de Ciutat, han estat les encarregades de presentar els punts més rellevants de l’informe davant dels 41 regidors i regidores que participen en aquest espai.

Recordem que tant Morera com Guiteras han participat en el grup de treball de la memòria del 2021, que ha revisat les actuacions que s’han desenvolupat durant tot l’any, i les han avaluat i han recollit els reptes per a l’any següent.

Fites principals del 2021

Durant la presentació del document, Morera ha explicat que tot i que la feina del Consell de Ciutat durant l’últim any ha estat molt àmplia, n’han volgut destacar quatre aspectes: el dictamen d’emergència alimentària, que continua pendent del retorn de l’Ajuntament; les reflexions i recomanacions de la comissió de seguiment del PAM i dels pressupostos participatius i, en aquest punt, ha agraït el suport del Ple en aprovar la proposta del Consell de Ciutat per garantir-ne la continuïtat; també ha assenyalat les indicacions i propostes que el Consell de Ciutat fa cada any als pressupostos i ordenances municipals, i, finalment, ha volgut fer èmfasi en la “feina ingent” que ha dut a terme el Grup de Treball sobre la Barcelona Postpandèmia i que va publicar les seves recomanacions i reflexions l’abril del 2022.

Podeu llegir el resum de la sessió al web de Consell de Ciutat.

Més informació