La regidora respon les preguntes de la ciutadania a l'Audiència Pública del Districte

03/06/2021 - 21:31

Participació. La regidora Rosa Alarcón va tractar els temes que generen més interès a Horta-Guinardó

El dijous 3 de juny es va celebrar una nova sessió de l’Audiència Pública d’Horta-Guinardó. La regidora Rosa Alarcón i el president del Districte Max Zañartu van intervenir des de la sala Lluís Companys de la seu del Districte, responent les preguntes que prèviament s'havien formulat per escrit i les que havien estat expressades en directe per videoconferència.

Tothom qui ho havia volgut, havia pogut enviar la seva intervenció a través de la plataforma Decidim, per plantejar qualsevol tema en relació amb l’actuació municipal o va poder fer-ho en directe a través de la plataforma habilitada.

La sessió va durar prop de dues hores, en què la regidora va respondre totes les consultes fetes per la ciutadania. Els temes, com és habitual, van fer referència a diversos àmbits. Per exemple, es van plantejar diverses qüestions relacionades amb els pressupostos participatius, la il·luminació nocturna a alguns espais del districte, l’incivisme i els conflictes veïnals, les fonts del parc de les Rieres d’Horta o les reubicacions d’equipaments a la Vall d’Hebron. També se’n van tractar d’altres com la recollida porta a porta, el tancament de les bateries antiaèries del Turó de la Rovira, la retirada de fibrociment dels parcs i qüestions diverses de mobilitat i d’animals.

Podeu recuperar tota la sessió al vídeo que acompanya aquesta notícia.