La regidora respon les preguntes de la ciutadania a l'Audiència Pública telemàtica

28/01/2022 - 11:09

Participació. La regidora Rosa Alarcón va tractar els temes que generen més interès a Horta-Guinardó

El dijous 27 de gener es va celebrar una nova sessió de l’Audiència Pública d’Horta-Guinardó, la primera de l'any. La regidora Rosa Alarcón i el president del Districte Max Zañartu van intervenir des de la sala Lluís Companys de la seu del Districte, responent les preguntes de la ciutadania que prèviament s'havien formulat per escrit i les que havien estat expressades en directe per videoconferència.

Tothom qui ho havia volgut, havia pogut enviar la seva intervenció a través de la plataforma Decidim, per plantejar qualsevol tema en relació amb l’actuació municipal o va poder fer-ho en directe a través de la plataforma habilitada.

La sessió va durar poc més d’una hora i mitja, en què la regidora va respondre totes les consultes fetes per la ciutadania. Els temes, com és habitual, van fer referència a diversos àmbits. Per exemple, es van plantejar diverses qüestions relacionades amb l’equipament per a persones sense llar amb addiccions que s’obrirà al Baix Guinardó, la neteja i la seguretat a la via pública, convivència de patinets i vianants, el manteniment de la Campa, la instal·lació de semàfors i altres qüestions d’urbanisme, l’Escola Bressol del carrer Arenys, els habitatges afectats al passatge Sigüenza, la zona 25 de l’Àrea Verda, els carrils bici o l’ascensor del carrer Telègraf, entre d’altres.

Podeu recuperar tota la sessió al vídeo que acompanya aquesta notícia.