El procés participatiu va començar al febrer. S’han fet trobades ciutadanes a tots els districtes de Barcelona, en què les persones participants han pogut fer propostes i manifestar les seves inquietuds. En aquesta sessió final es presentaran les conclusions.
L’ordenança de convivència de Barcelona pretén preservar l’espai públic com un lloc de convivència i civisme, on totes les persones puguin desenvolupar en llibertat les activitats de lliure circulació, d’oci, de trobada i d’esbarjo, amb ple respecte a la dignitat i els drets dels altres i a la pluralitat d’expressions i de formes de vida diverses que hi ha a Barcelona.
Els processos participatius són un seguit de trobades delimitades en un temps concret per promoure el debat i el contrast d’arguments entre la ciutadania, o entre la ciutadania i les persones responsables municipals.
Les propostes recollides durant el procés es valoraran tècnicament i cadascuna tindrà resposta, amb una explicació argumentada de la valoració que se n’ha fet.
En la sessió intervindrà Albert Batlle, tinent d’alcaldia de l’Àrea de Prevenció, Seguretat, Convivència i Règim Interior, i la presentació de resultats serà a càrrec de Montse Surroca, comissionada de Convivència.
La trobada tindrà lloc dimarts, 9 de juliol, a les 18.30 hores, al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona (accés pel carrer de la Font de Sant Miquel). Per assistir-hi cal inscriure’s aquí.