Nova sessió de l’Audiència Pública de Sant Martí, per videoconferència

15/10/2020 - 10:09

Participació. Se celebra dimecres 21 d’octubre a partir de les 18 h i es podrà seguir en directe per streaming. La ciutadania pot formular preguntes a través de la plataforma Decidim.Barcelona.

Se celebra dimecres 21 d’octubre a partir de les 18 h i es podrà seguir en directe per streaming. La ciutadania pot formular preguntes a través de la plataforma Decidim.Barcelona.

Donat que la sala d’actes del Districte no permet l’aplicació estricta de les normes sanitàries, la sessió se celebrarà sense públic presencial. Es podrà seguir en directe a Twitter amb l’etiqueta #AudiènciaSM i també per streaming a través d’aquest enllaç:

Retransmissió en directe de l’Audiència Pública de Sant Martí

El veïnat que vulgui participar-hi pot plantejar preguntes o propostes d’interès general a través de la plataforma Decidim.Barcelona. Les peticions es poden registrar fins 24 hores abans de l’inici de la sessió (fins dimarts 20 d’octubre a les 18 h) clicant l’enllaç següent:

Registre d’intervencions de l’Audiència Pública de Sant Martí

Per poder registrar peticions, cal disposar d’un perfil a la plataforma. En cas de no disposar-ne, en aquest enllaç: com crear un compte de participant, es pot consultar com registrar-s’hi.

L’acte estarà conduït per la presidenta del Consell del Districte, Marilen Barceló, que moderarà la sessió. El regidor del Districte, David Escudé, respondrà les preguntes de la ciutadania amb la col·laboració de l’equip de Govern del Districte.

L’Audiència Pública, el màxim òrgan de participació

L’Audiència Pública de Sant Martí és un espai obert a tot el veïnat en què es pot tractar qualsevol tema relatiu als barris del districte. S’utilitza com un sistema de millora contínua en la gestió municipal i com una font important d’informació. És una eina de debat i un mecanisme per a la formulació de propostes que permet al veïnat implicar-se en la gestió pública.

Tal com la defineix la Carta Municipal de Barcelona, l’Audiència Pública és una de les principals eines de participació prevista perquè la ciutadania s’adreci o proposi a l’administració municipal l’adopció de determinats acords o per rebre informació de les seves actuacions.

El desenvolupament de les Audiències Públiques facilita el treball en grup de totes les persones implicades i millora les relacions entre la ciutadania, els càrrecs polítics i el personal tècnic municipal, cosa que es tradueix en una resolució positiva dels conflictes i les demandes veïnals.