Participa en la presentació dels projectes dels eixos verds i places de Superilla Barcelona!

14/09/2021 - 10:45

Superilla Barcelona. Per al procés de participació de Superilla Barcelona es tornen a celebrar dues noves sessions els dies 21 i 22 de setembre per presentar els projectes dels nous eixos verds i places.

Els dies 21 i 22 de setembre se celebraran dues sessions participatives per explicar al veïnat com seran els eixos verds i les places que es crearan a partir de l'any que ve a l'Eixample, en el marc del projecte Superilla Barcelona. Per assistir a aquestes trobades, que seran presencials i obertes a tothom, cal inscriure-s’hi prèviament al Decidim Barcelona.

L’Eixample iniciarà la seva transformació l’any vinent amb les obres que convertiran en eixos verds una part dels carrers del Consell de Cent, de Rocafort, del Comte Borrell i de Girona; alhora, es crearan quatre noves grans places a les confluències entre el carrer del Consell de Cent i els carrers de Rocafort, del Comte Borrell, d’Enric Granados i de Girona.

Aquest procés s’està fent amb el veïnat, els comerciants i les entitats dels barris afectats, i per això, els dies 21 i 22 de setembre tindran lloc dues jornades de participació amb l’objectiu de presentar els avantprojectes d’aquests eixos verds i places. L’objectiu de les sessions és copsar l’opinió de tothom i incorporar les aportacions en la redacció final dels projectes d’aquests nous àmbits, que faran possible que a l’Eixample hi hagi més espais prioritaris per als vianants, amb nous llocs d’estada i joc, i amb més presència de verd.

Cada una de les sessions va adreçada al veïnat d’una zona concreta de l’Eixample. Ambdues són obertes a tothom, tot i que cal inscriure-s’hi prèviament fent servir la plataforma Decidim.Barcelona.

  • Sessió per als barris de l’Esquerra i la Dreta de l’Eixample: 21 de setembre, a les 18.00 h. Casa Elizalde (València, 302). Inscriu-te aquí!
  • Sessió per al barri de la Nova Esquerra de l’Eixample: 22 de setembre, a les 18.00 h. Centre Cívic Urgell (Comte d’Urgell, 145). Inscriu-te aquí!