Sessió de retorn dels projectes de la Superilla a l'Esquerra i la Dreta de l'Eixample

18/11/2021 - 10:10

Superilla. Apunta't a les sessions de retorn sobre els projectes de nous eixos verds i places a la Nova i Antiga Esquerra de l'Eixample en el marc de la Superilla Barcelona.

Els dies 29 i 30 de novembre es faran sessions de retorn sobre els projectes de nous eixos verds i places a la Nova i Antiga Esquerra de l'Eixample, respectivament, en el marc de la Superilla Barcelona. Les sessions tindran lloc al Centre Cívic Casa Golferichs i a la seu del Districte de l'Eixample.

A mitjans del mes de setembre es van celebrar dues sessions participatives per explicar al veïnat com seran els eixos verds i les places que es crearan a partir de l’any que ve a l’Eixample, en el marc del projecte Superilla Barcelona.

Ara es convoca de nou al veïnat de la Nova Esquerra i Antiga Esquerra i de la Dreta de l’Eixample a unes sessions de retorn a partir de les propostes elaborades pels equips redactors i amb la informació recollida a la fase de diagnosi.

El retorn del procés es realitzarà a través duna memòria que s’enviarà a totes les persones participants i que es debatrà als Grups Impulsors. Un cop tancat el document es presentarà als Consells de Barri de l’Esquerra i de la Dreta de l’Eixample i es difondrà a tota la ciutadania.

SESSIONS

Dilluns 29 de novembre | 18 h Inscripcions

Nova Esquerra de l’Eixample (eixos de Rocafort i Borrell)

CC Casa Golferichs (Gran Via de les Corts Catalanes, 491)

Dimarts 30 de novembre | 18 h Inscripcions

Antiga Esquerra i Dreta de l’Eixample (eixos d’Enric Granados i Girona)

Seu del Districte de l’Eixample (Aragó, 311)