Taller deliberatiu del procés de participació per reurbanitzar la Mercedes-Benz: Activitat econòmica i habitatge

08/07/2021 - 10:45

La sessió serà dimecres 14 de juliol a les 18 h a l'Institut Escola El Til·ler (Mollerussa, 1). Cal inscripció prèvia.

La sessió serà dimecres 14 de juliol a les 18 h a l'Institut Escola El Til·ler (Mollerussa, 1). Cal inscripció prèvia.

L’antiga fàbrica Mercedes-Benz del Bon Pastor és un àmbit històricament dedicat de forma íntegra a l’activitat industrial (fabricació de motors d’aviació i posteriorment assemblatge automobilístic), situat al barri del Bon Pastor, al districte de Sant Andreu. Fa molts anys que la fàbrica va tancar, i actualment l’àmbit està en desús, aïllat del seu entorn.

La transformació urbanística del sector és una prioritat per a l’Ajuntament per la potencialitat que ofereix en termes d’estructurar i millorar la connectivitat dels barris de Sant Andreu del Palomar i del Bon Pastor, així com per generar una renovació urbana de mixtura d’usos, fonamentada en el manteniment de l’activitat econòmica i en l’aparició d’usos residencials, d´equipaments i altres. Aquesta transformació ajudarà a consolidar la transformació de tot el corredor de la Sagrera-Rec Comtal amb la seva mixtura d’usos.

La propera sessió, dins d’aquesta proposta de treballar conjuntament amb el veïnat el futur de l’espai, serà el dimecres 14 de juliol a les 18 h a l’Institut Escola El Til·ler.

La sessió es desenvoluparà presencialment. Per assistir-hi es requereix inscripció prèvia.

Les inscripcions es poden realitzar al Centre Cívic del Bon Pastor, a través de diferents canals:

  • Presencialment a recepció en els horaris d’atenció.
  • Per telèfon, trucant al 93 314 79 47.
  • Per correu electrònic, informacio@ccbonpastor.cat facilitant el vostre nom i cognoms, número de telèfon de contacte i entitat a la que representeu, si és el cas.