Torna el Consell de Barri de la Clota

18/03/2021 - 10:47

Participació. El dimecres 24 de març a les 18 h en sessió telemàtica

Continuen els Consells de Barri a Horta-Guinardó, en els que la ciutadania hi tindrà molt a dir. Novament, a causa de les mesures sanitàries derivades de la covid-19, totes les sessions seran telemàtiques.

S’hi podrà participar telemàticament en directe accedint a ja.cat/barriclota. A més, excepcionalment es podran presentar peticions per escrit a Torre Jussana (avda. del Cardenal Vidal i Barraquer, 30) fins dimarts 23 a les 18 h (de dilluns a dijous de 10 a 18 h i divendres
de 10 a 15 h).

El Consell de Barri de la Clota tindrà aquesta data i ordre del dia:

Consell de Barri de la Clota: 24 de març, de 18 a 20 h.
Ordre del dia:

  • Retorn d’actuacions i repàs dels projectes des del darrer Consell de Barri
  • Procés Pressupostos Participatius
  • Obres dels carrers de l’àmbit La Clota Conservació
  • Torn obert de precs i preguntes

Recordeu que des de la plataforma decidim.barcelona podeu entrar a la pàgina de cada consell de barri per consultar-ne tota la informació i documentació, així com per proposar temes a tractar al Consell, que seran traslladats a la Comissió de Seguiment per tal que n’aprovi la incorporació com a punts de l’ordre del dia del següent Consell.

El Consell de Barri és un òrgan de participació ciutadana creat per resoldre totes les qüestions referents al barri. Un punt de trobada per millorar la qualitat de vida urbana de la nostra ciutat i augmentar la cohesió social. En les seves sessions es debat sobre els plans, els projectes i les actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de totes les persones que hi assisteixen. Els acords i les propostes dels consells de barri es transmeten als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi donin resposta.