Última Audiència Pública de Nou Barris del 2022

22/11/2022 - 10:27

La sessió es farà el dimarts 29 de novembre, a partir de les 18.30 hores

La sessió es farà el dimarts 29 de novembre, a partir de les 18.30 hores

Nou Barris celebrarà el proper dimarts 29 de novembre, a partir de les 18.30 hores, l’última sessió del 2022 de l’Audiència Pública. L’acte tindrà caràcter semipresencial. Per tant, a través de l’enllaç ja.cat/audiencianoubarris podeu:

  • Veure la sessió mitjançant vídeo en directe (emissió per streaming), sense inscripció prèvia
  • Enviar les vostres preguntes, que es respondran durant la sessió, fins a 48 hores abans de l’inici, és a dir, fins al diumenge 27 de novembre a les 18.30 hores. En cas que no envieu les vostres preguntes, encara que les formuleu durant la sessió no podem garantir-vos que puguin ser contestades durant l’acte
  • Participar presencialment o per via telemàtica. En tots dos casos, caldrà sol·licitar-ho prèviament i inscriure’s a la plataforma també fins al diumenge 27 de novembre a les 18.30 hores. Si opteu per la via telemàtica, us podreu connectar a través de l’enllaç que us farem arribar oportunament

Aquí us expliquem com inscriure-us a la plataforma.

Pel que fa a l’assistència presencial, heu de tenir en compte que es recomana guardar la distància de seguretat d’1,5 m i l’ús de mascareta durant tota la sessió. A més, no es podrà lliurar cap document durant la celebració de la sessió.

L’acte comptarà amb servei de bucle magnètic, d’interpretació en llengua de signes, i de subtitulació per a persones amb discapacitat auditiva. La sala, al seu torn, disposa d’un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda.