Esteu aquí

Arriba la macroplenària d'equips del Làbora d’estiu 2024

Arriba la macroplenària d'equips del Làbora d’estiu 2024

13/06/2024 - 14:00

Làbora. El Làbora celebra la seva macroplenària d’equips tècnics al Bloc4BCN de Can Batlló on posaran en comú la feina feta durant el primer semestre de l’any.

Nova imatge, retorn del projecte Làbora 360 i molta cohesió en la primera trobada de totes les persones que treballen pel programa Làbora.

El pròxim 17 de juny pel matí, de 9.30 a 14 h, l’Espai Jove La Fontana al barri de Gràcia acollirà la macroplenària del Làbora, un espai anual on totes les persones implicades al Làbora posaran en comú la feina feta durant el primer semestre d’any.

Durant l’acte, es presentarà la nova imatge corporativa del Làbora, que va canviar fa poques setmanes; s’explicaran els resultats del Grup de Treball 360 i es donarà espai per a rebre retorns per part de tots els equips; i finalment, la jornada acabarà amb un monòleg de Fran Rojas, on en clau d’humor, es repassarà qui és i què fa el Làbora i es marcaran els reptes del sector social i de la inserció sociolaboral.

La macroplenària és, per sobre de tot, un espai de cohesió i posada en comú de la feina feta, i que serveix per aliniar a tots els equips en els seus valors i en la visió de futur.

Més informació