Convocatòria oberta per actuar al DistrictArt 2024

Convocatòria oberta per actuar al DistrictArt 2024

24/11/2023 - 14:54

Adolescència i joventut. Convocatòria oberta fins al 10 de gener per participar al festival jove d'arts escèniques de Sant Martí, que se celebrarà els dies 24 i 25 de maig de 2024.

Convocatòria oberta fins al 10 de gener per participar al festival jove d'arts escèniques de Sant Martí, que se celebrarà els dies 24 i 25 de maig de 2024.

La 5a edició del DistrictArt, el festival jove d’arts escèniques del districte de Sant Martí, ja escalfa motors. Se celebrarà els dies 24 i 25 de maig del 2024 a l’Auditori de Sant Martí, però ara és el moment d’inscriure’s per participar-hi.

La convocatòria romandrà oberta fins al 10 de gener del 2024 i es convida als i les joves (especialment de 12 a 18 anys) a presentar la seva proposta d’arts escèniques, ja sigui de dansa, circ, música o titelles. L’únic condicionant és que les obres no podran sobrepassar la durada de 50 minuts.

El DistrictArt és un projecte coorganitzat entre els serveis socials de Sant Martí, l’Auditori de Sant Martí, el Centre Cívic de Sant Martí i La Centrífuga Teatre.

Té lloc durant un cap de setmana on es presenten les diferents peces artístiques amb l’objectiu de compartir l’experiència dels processos creatius entre les persones participants. També s’hi ofereixen tallers per promoure la convivència i el diàleg com a eina d’expressió i de transformació social a través de les arts escèniques.

El festival encara la seva 5a edició amb la mateixa concepció que quan va néixer: apostar pel talent des d’una mirada cooperativa i no competitiva.