Esteu aquí

El Centre de Serveis Socials Cotxeres de Sants celebra una jornada de portes obertes pel veïnat del barri

El Centre de Serveis Socials Cotxeres de Sants celebra una jornada de portes obertes pel veïnat del barri

17/05/2024 - 11:20

El proper 23 de maig, de 16 h a 19 h el centre de Serveis Socials Cotxeres, obrirà les seves portes a la ciutadania en una jornada on es podrà gaudir de música i activitats per tota la família.

El proper 23 de maig, de 16 h a 19 h el centre de Serveis Socials Cotxeres, obrirà les seves portes a la ciutadania en una jornada on es podrà gaudir de música i activitats per tota la família.

El CSS Cotxeres vol apropar-se a les veïnes i veïns del barri de Sants  i implicar-se amb les seves necessitats per construir propostes conjuntes. I és per això que el proper 23 de maig obrirà les seves portes a tothom en una jornada plena d’activitats, on l’equip humà de Cotxeres podrà trobar-se amb la gent del barri en un ambient proper i divertit.

L’esdeveniment començarà amb una  classe oberta de dansa a la plaça davant del centre a les 16:30 h, dinamitzada per joves del barri. A més, es comptarà amb la presència d’un discjòquei que amenitzarà la vetllada.

A les 17:00 h hi haurà xocolatada popular i entrega de premis del concurs fotogràfic: “El teu racó preferit de Sants”. Hi haurà dos premis, el primer és un xec regal per consumir en els comerços del barri, i el segon premi és el joc de cartes dels Castellers de Sants. A més, la trentena de fotos seleccionades pel concurs s’exposaran en el centre Cotxeres des del 23 de maig fins a finals de juny aproximadament.

Finalment, els veïns i veïnes aficionades a la tradició castellera, podran participar en un taller amb els Castellers de Sants que es durà a terme a la plaça Bonet i Muixi a les 18:30 h.

Aquest projecte compta amb la col·laboració del grup Veïnes, l’equip de serveis socials Cotxeres de Sants, el CAP Magoria- Bordeta, el Casal municipal de gent gran, La Clau, els Castellers de Sants, el Secretariat d’entitats, Sants Establiments Units i Can Pedró.

 

QUINS SERVEIS OFEREIXEN ELS CENTRES DE SERVEIS SOCIALS?

Els serveis socials bàsics són el primer nivell d’atenció a les persones per part dels Serveis Socials Municipals de Barcelona. Ofereixen atenció de manera individual, familiar, grupal, atenció a medi obert i acció comunitària.

Els treballadors i les treballadores de l’Institut Municipal de Serveis Socials acompanyen a la ciutadania en situacions de dificultat vital, econòmica i familiar per millorar-ne el benestar i l’autonomia. Assessoren, orienten i informen sobre els drets socials, i connecten les persones amb els recursos especialitzats més adients per a cada cas que hi ha al territori.

L’objecte principal és promoure els mecanismes per conèixer persones, famílies i grups socials, i per fer prevenció i intervencions, especialment si es troben en situacions de risc social o d’exclusió.

A Barcelona hi ha un total de 39 centres de Serveis Socials on s’hi poden sol·licitar diferents ajudes i prestacions.

Trobareu més informació a la web: ajuntament.barcelona.cat/serveissocials