Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Onze entitats reconegudes a l’Àgora Ciutadana pel seu compromís amb la inclusió social

Onze entitats reconegudes a l’Àgora Ciutadana pel seu compromís amb la inclusió social

24/02/2021 - 13:18

Inclusió. L’acte està organitzat per l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva.

El Saló de Cent ha estat l’escenari per celebrar la cinquena Àgora Ciutadana, en una edició telemàtica en què s’han lliurat onze Actius de l’Acord, el distintiu per visualitzar i reconèixer l’esforç d’entitats, organitzacions o projectes que treballen per promoure el compromís social ciutadà.

La trobada està organitzada per l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, format per més de set-centes entitats, associacions i organitzacions. Es tracta d’un espai de participació, de cooperació i d’acció conjunta d’institucions i organitzacions de la ciutat que treballen per construir una ciutat més inclusiva.

Enguany l’Àgora ha portat per títol “El valor del compromís social de la ciutadania de Barcelona”, i ha servit per reconèixer la tasca i l’esforç de les entitats socials, especialment durant els mesos de confinament per la covid-19. Les entitats reconegudes han estat:

— ABD
— Àgape +
— Associació In Via
— Associació Prohabitatge
— Associació Arep
— Fundació Joia, pel projecte “Tastets de voluntariat”
— Fundació Privada Uzsheimer
— Enriquezarte
— Narinan Projecte Social i Familiar
— Sonrisas de Bombay
— VAE

Les polítiques socials, prioritat a Barcelona

Barcelona és la ciutat de l’Estat que més recursos econòmics destina a polítiques socials. Recentment s’ha presentat una nova mesura de govern d’innovació social, per tal de facilitar al màxim l’accés als serveis socials municipals amb noves perspectives i la inclusió de la tecnologia com a aliada principal. En destaquen el simulador web de Les meves ajudes, o la prova pilot per oferir atenció social telemàtica, que es posarà en marxa properament.