Concert "Gregorio Moya, Tomas García i Pedro Barragán"

Gregorio Moya, cante

Tomas García, cante

Pedro Barragán, guitarra

Neix el 15 de desembre de 1984, de família humil d'Argamasilla d'Alba.

Des de ben petit sent l'afició pel flamenc; comença cantant a cases d'amics familiars ia les penyes locals com la penya Fosforito a Argamasilla d'Alba i la penya els de Montoya i Chacón de Tomelloso, fent les seves primeres aparicions als escenaris amb prou feines un nen.

Amb 17 anys aproximadament coneix a la presentació del disc aroma flamenc Alejandro torres i el seu fill Alejandro torres «nen de l'Era», amb els quals entaula una gran amistat gairebé familiar, i els quals admira tant professionalment com personalment per la seva qualitat artística i humana; A més a més, es converteixen en els seus mestres i mentors. Al cap de poc temps comencen a comptar amb Gregorio per als seus espectacles, recorrent tota Castella-la Manxa i gran part d'Espanya.

El 2008 fa un salt de qualitat, tant en cant com en coneixements flamencs, amb un primer premi en cants bàsics al Concurs Nacional de flamenc a Calasparra. El 2009 aconsegueix un altre primer premi també al mateix concurs de Calasparra, aquesta vegada a la categoria de cantes de Màlaga i Granada.

Organitza EL DORADO Sociedad flamenca barcelonesa

Horaris

Centre Cívic Parc Sandaru

Adreça:
Carrer de Buenaventura Muñoz, 21
Distsricte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona