08/07/2021 - 12:45
L’edició del mes de juny de 'Connexió Intercultural', el programa de Ràdio Trinijove amb la col·laboració del grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors, es va dedicar a descobrir el projecte esportiu i educatiu “Criquet Jove a Bcn”.
L’edició del mes de juny de ‘Connexió Intercultural’, el programa de Ràdio Trinijove amb la col·laboració del grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors, es va dedicar a descobrir el projecte esportiu i educatiu “Criquet Jove a Bcn”. En l’últim programa d’una temporada marcada per la pandèmia, ‘Connexió Intercultural’ va voler esbrinar per què la construcció d’un camp de criquet ha estat el projecte més votat en l’última votació dels pressupostos participatius de l’Ajuntament de Barcelona.
Khalid Ghali, Comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós de l’Ajuntament de Barcelona, ens va explicar què estan fent des del consistori, portes endins i portes enfora, per promocionar la participació de col·lectius d’orígens diversos en les diferents iniciatives i propostes que s’organitzen. Però, què és el criquet, aquest esport tan popular en països com l’Índia o el Paquistán, però tan desconegut per bona part de la ciutadania a Barcelona i a Catalunya? Per què tanta gent vol que es construeixi un camp de criquet? Això és el que intentem respondre de la mà d’Ana Villalobos, coordinadora del projecte “Criquet Jove a Bcn”, i de Hafsa Noor, una jove jugadora de l’equip de la Trinitat Vella apassionada del seu esport. A la part final del programa, acabem repassant les notícies més destacades de les darreres setmanes en clau intercultural.
Si vols escoltar el programa fes clic en el següent >>enllaç<<.
‘Connexió Intercultural’ seguirà fent comunitat i interculturalitat al barri de la Trinitat Vella i al Districte de Sant Andreu. Si voleu aprofundir sobre el projecte, podeu recuperar tots els podcasts a través d’aquest >>enllaç<<.
Des de fa més de dos anys, la Fundació Trinijove, membre del grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors, vol copsar i posar en valor la interculturalitat que conforma la ciutat de Barcelona, entenent-la sempre com un valor afegit, sempre incidint en les fases de detecció, desmuntatge i/o denúncia de discursos i casos discriminatoris, que atempten contra els drets de les persones migrants i racialitzades.