Diàlegs ATE: "Ok, boomer. De què Z vas?"

08/04/2022 - 14:05

Salut emocional. El servei d’escolta i acompanyament Aquí t’escoltem convida als i les professionals a una jornada en què les pròpies joves ens ajudaran a conèixer, entendre i enfocar de manera alternativa els malestars juvenils.

El servei d’escolta i acompanyament Aquí t’escoltem convida als i les professionals a una jornada en què les pròpies joves ens ajudaran a conèixer, entendre i enfocar de manera alternativa els malestars juvenils.

El 22 d’abril de 10 a 14 h, tindrà lloc l’onzena edició dels Diàlegs ATE sota el suggerent títol “‘Ok, boomer. De què Z vas?’ La generació Z en primera persona: enfocaments alternatius als malestars juvenils’”.

La trobada tindrà lloc a l’Espai Jove La Fontana i estarà a càrrec de l’Associació Abilis (que treballa en la investigació i la intervenció crítiques en l’àmbit de la salut col·lectiva), el comitè de joves que participen en el programa televisiu Oh My Goig, un grup de joves vinculades a l’Aquí t’escoltem i l’equip professional del propi servei.

El programa de la jornada serà el següent:

  • 9.50h – Recepció de les participants
  • De 10 a 10.30h – Rebuda i presentació
  • De 10.30 a 12h – Espai formatiu a càrrec d’Abilis: La salut mental des de la perspectiva de la complexitat
  • De 12 a 12.20h – Pausa-cafè
  • De 12.25 a 13.50h – Podcast-taula rodona amb testimonis juvenils. Moderació a càrrec d’Abilis
  • De 13.50 a 14h – Conclusions, avaluació i tancament

Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes. No feu tard, i reserveu la vostra plaça!

Què són els Diàlegs ATE?

Els Diàlegs ATE són trobades adreçades a professionals de l’àmbit socioeducatiu que treballen amb adolescents i joves.

La iniciativa vol ajudar a generar un espai d’aprenentatge i formació, didàctic i participatiu, a través de l’intercanvi d’experiències i el debat sobre la pròpia pràctica professional.

Les jornades estan impulsades per l’Aquí t’escoltem, el servei d’escolta i acompanyament que proporciona a joves de 12 a 20 anys eines i recursos per enfortir les seves habilitats personals i socials, i fomentar el seu creixement personal.

No dubteu en contactar amb el servei Aquí t’escoltem, per conèixer més detalls d’aquesta iniciativa.

Els trobareu a través del correu electrònic saif@bcn.cat i el telèfon 932 563 560.