Agenda d'activitats virtuals per a joves

12/11/2020 - 10:47

Joves. La reorientació professional, les cooperatives i la perspectiva de gènere a les entitats, eixos de les properes trobades gratuïtes i virtuals "La Joventut connectada".

A principis de mes, el marc d’activitats “La joventut connectada” ens va compartir dues necessàries i oportunes propostes, que ja es poden recuperar en vídeo: “Drets i deures laborals en ‘la nova normalitat'” i “L’acompanyament a adolescents i joves en processos de dol i pèrdua”.

Per a la segona quinzena de novembre, la iniciativa prepara 3 trobades virtuals més, que podreu seguir des de casa i en les que podreu interactuar en directe amb les vostres aportacions i preguntes:

REORIENTA EL TEU OBJECTIU PROFESSIONAL

  • Dilluns 16 de novembre, a les 18 h
    Per seguir la sessió cal inscriure-s’hi prèviament. Les persones inscrites rebran un enllaç per poder unir-se al taller a través de la plataforma Zoom.

Si tens entre 16 i 35 anys i et planteges donar un gir a la seva trajectòria professional, apunta’t a aquest taller! L’Assessoria laboral per a joves et mostrarà eines i recursos per generar nous objectius i reptes en l’àmbit laboral.

A través de dinàmiques participatives, comença a reorientar la teva carrera professional!

[Activitat organitzada pel Punt infoJOVE Paral·lel]

RECURSOS AMB PERSPECTIVA DE GÈNERE PER ASSOCIACIONS, ENTITATS I COL·LECTIUS JUVENILS

Formes part d’una associació o entitat juvenil? No et perdis aquesta entrevista en directe amb el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) i el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB)!

Després d’una benvinguda en què t’explicaran qui són, què fan i quines recursos us ofereixen, les expertes del CRAJ i el CJB parlaran sobre com aplicar la perspectiva de gènere al funcionament intern de col·lectius com el vostre, ens presentaran el concurs “Batolla el masclisme” i donaran pas a una jove entitat que va resultar-ne guanyadora al juliol del 2020: Deba-t.org.

[Activitat organitzada pel Punt infoJOVE Les Corts i el CRAJ]

EMPRENEDORIA COOPERATIVA. QUÈ HAS DE SABER?

En aquesta activitat podràs tenir un primer contacte amb l’Economia Social i Solidària (ESS) de la mà de Cooperasec, entitat que acompanya, visibilitza i ajuda a consolidar projectes cooperatius al Poble Sec.

Com es constitueix una cooperativa? Quines característiques ha de tenir? Descobreix-ho en aquesta trobada que comptarà, a més, amb la intervenció de l’ Assessoria d’Emprenedoria per a joves, que t’informarà sobre els ajuts i les subvencions disponibles per a models d’ESS.

Per últim, un membre de la cooperativa impulsada per joves Reflexes, compartirà la seva experiència treballant en aquesta entitat especialitzada en serveis educatius.

[Activitat organitzada pel Punt infoJOVE Paral·lel]