Arriba la primavera i, amb ella, nous tallers ATE per a joves de 12 a 20 anys

25/03/2021 - 15:56

Joves. Dansa, creació artística, rap, còmic, teatre, fotografia, escriptura, costura... Un munt d'activitats gratuïtes t'estan esperant quan tornis de les vacances de Setmana Santa!

Dansa, creació artística, rap, còmic, teatre, fotografia, escriptura, costura… Un munt d’activitats socioeducatives i gratuïtes t’estan esperant quan tornis de les vacances de Setmana Santa!

Totes elles, pensades perquè hi puguis cuidar del teu benestar emocional tot parlant de sentiments i compartint què penses, resoldre conflictes, treballar l’autoestima, el respecte, l’assertivitat…

A què esperes? Si tens entre 12 i 20 anys, inscriu-te o informa-te’n contactant amb el servei Aquí t’escoltem (ATE)!

A continuació, et deixem només una mostra de les activitats que es fan als diferents districtes de la ciutat:

FLOW I RAP: LLETRES I EMOCIONS 
A l’Espai Jove Palau Alòs. Dimarts de 17.30 a 19 h

  • Ciutat Vella. T’agrada el rap o el trap i vols escriure lletres o aprendre a improvisar? Tan fa si ho vols fer en anglès, castellà o català… només et cal tenir flow! A través de jocs i dinàmiques, en aquest taller t’ensenyaran a rimar i alhora aprendràs quines emocions has de gestionar: ràbia, nervis, vergonya…

ENTRE JOVES 
A l’Espai d’Adolescents La Clau. Dilluns de 18.30 a 20 h

  • Sants-Montjuïc. Taller per a noies de 12 a 20 anys, amb diversitat d’activitats i tècniques amb temàtica feminista.

EXPRESSA QUÈ SENTS I PENSES COMPOSANT RAP
A l’Espai d’Adolescents Jovecardí. Dilluns de 18 a 20 h

  • Les Corts. Potencia la teva creativitat, expressa el que sents i el que penses aprenent a compondre les teves cançons de rap.

ESCRIU LES COSES QUE TENS AL CAP EN UNA CANÇÓ DE RAP
A l’Espai Jove Casa Sagnier. Dimarts de 17.30 a 19 h

  • Sarrià-Sant Gervasi. Si tens moltes coses voltant tot el dia pel teu cap i necessites poder-te expressar, apunta’t a aquest taller: podràs aprendre-hi a fer rimes, escriure les teves pròpies lletres i rapejar-les seguint una base rítmica. Tot això i més en un espai segur on expressar les teves emocions i reflexions sobre la vida.

DIBUIXANT EMOCIONS DES DE LA IL·LUSTRACIÓ I EL CÒMIC
A l’Espai Jove La Fontana. Dijous de 17.30 a 19.30 h

  • Gràcia. Taller per endinsar-te al món de la il·lustració i el còmic on aprendràs tècniques bàsiques de dibuix, color i disseny. Treu la pols dels teus llapis de colors perquè desbloquejaràs la teva creativitat i formaràs part de tot un procés personal i col·lectiu!

EXPRESSA LES TEVES EMOCIONS AMB EL TEATRE
A l’Espai Jove Boca Nord. Dijous de 17.30 a 19 h

  • Horta-Guinardó. Atreveix-te a construir personatges i històries tot jugant i passant-ho bé. En aquest taller es posarà en pràctica tècniques de teatre social i del teatre de l’oprimit, i també s’explorarà amb tècniques d’improvisació.

FOTOGRAFIA LES TEVES EMOCIONS 
A l’Espai Jove Les Basses. Dilluns de 17.30 a 19.30 h

  • Nou Barris. Parla de les teves emocions, del que et preocupa… i potencia el teu esperit crític a través de la fotografia.

ART, DANSA I EMOCIONS! 
A l’Espai Jove Garcilaso. Dimarts de 17.30 a 19.30h

  • Sant Andreu. Tens ganes de moure’t, conèixer altres joves i descobrir com plasmar els teus pensaments i emocions per mitjà de l’art i el cos? Aquest és el teu taller!

EMOCIONS, COSTURA CREATIVA, ESTAMPACIÓ I ART TÈXTIL
Al Centre Cívic Besòs. Dijous de 17.30 a 19.30 h

  • Sant Martí. Troba en la costura creativa, l’estampació i l’art tèxtil una manera per conèixer-te i conèixer altre joves! A través de diverses tècniques tèxtils podràs prendre consciència de la teva autoestima, perdre vergonyes, explicar històries i ser qui ets.