Ja tens disponible la segona tanda de visites Explora a entitats i empreses, ara, virtuals

30/03/2021 - 11:23

Joves. Parlem sobre tot allò que vols saber sobre la seva feina, amb professionals de Bombers de Barcelona, el Col·legi de Metges de Barcelona i de l'Escola d'aprenents SEAT, la Mobile World Capital Barcelona i 22@Network BCN.

Quin és el seu dia a dia a la feina, i amb quins altres professionals col·laboren?

Quina formació i quins requisits, habilitats i aptituds cal per accedir al seu sector?

Què els agrada i què no del seu treball?

Quant cobren i quins són els seus horaris laborals?

Quina és la situació del sector i com s’ha adaptat a la situació de pandèmia?

D’això i de molt més n’hem parlat durant les visites Explora organitzades pel Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves!

Fins ara se n’han publicat les 5 primeres, protagonitzades per professionals del sector de la perruqueria i l’estètica (de l’Acadèmia Casanova), del sanitari (de l’Hospital Clínic), de l’hoteler, la restauració i el turisme (de l’Hotel Alimara i l’escola universitària CETT) i del món social (del Centre de Serveis socials de Sant Gervasi) i del periodístic i audiovisual (de la Televisió de Catalunya – TV3).

Avui revelem la resta de visites Explora realitzades enguany (excepcionalment i per prevenció, en format pregaravat) amb:

  • L’Escola d’Aprenentatge de la SEAT, amb docents i estudiants de cicles formatius de grau superior d’Automoció, Mecatrònica industrial i Programació de la Producció en Fabricació mecànica.
  • L’associació 22@Network BCN, amb la seva directora, Isabel Sabadí.

Si saps que vols treballar en aquests àmbits o et criden l’atenció, però vols saber millor en què consisteixen realment, no te les perdis!