L’OAR col·labora en una formació sobre diversitat religiosa per a entitats juvenils de Barcelona

22/01/2021 - 12:32

Joves i pluralisme religiós. L’OAR i el CRAJ han organitzat la formació en línia “La diversitat religiosa a les entitats juvenils”, el dimarts 2 de febrer, de les 18.30 a les 20.30 hores.

L’OAR col·labora en una formació en línia organitzada pel CRAJ (Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona) “La diversitat religiosa a les entitats juvenils”. La formació s’adreça a personal treballador i voluntari d’entitats juvenils de Barcelona i tindrà lloc el dimarts 2 de febrer, de les 18.30 a les 20.30 hores.

De les moltes diversitats que hi ha, la religiosa n’és una. Es constata que el fet religiós va guanyant rellevància i visibilitat a Barcelona des de fa anys i les entitats juvenils són un reflex d’aquesta evolució de la societat barcelonina. La importància de la inclusió d’aquesta pluralitat diversa en tots els àmbits és un punt clau per a la tasca de moltes entitats, entre les quals les juvenils. Tant les persones joves usuàries com les persones que gestionen aquestes entitats i col·lectius juvenils són protagonistes d’aquesta àmplia diversitat.

Com actuen les entitats juvenils davant d’aquesta pluralitat? Les entitats i les activitats que s’hi realitzen són inclusives amb la diversitat religiosa? Com es pot abordar i gestionar aquesta pluralitat tant dels i les membres de l’entitat com del grup de persones que s’hi atenen? Des del CRAJ, en col·laboració amb l’OAR, s’ha organitzat aquesta formació que pretén analitzar i il·lustrar la pluralitat religiosa de Barcelona, així com també compartir eines i bones pràctiques per gestionar la diversitat que hi ha en la nostra societat i en les entitats.

Aquesta càpsula formativa serà en línia a través de la plataforma Zoom. Un cop feta la inscripció, es farà arribar l’enllaç a la formació per correu electrònic, uns dies abans que tingui lloc.

Inscripcions: la formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscripció prèvia a través de l’enllaç següent: Inscripció a la càpsula formativa: “La diversitat religiosa a les entitats juvenils”. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb el CRAJ a través del correu electrònic assessoraments@crajbcn.cat o del telèfon 932 655 217.

Més informació