Obertes les inscripcions a la trobada "Convivència digital: Recursos per a l'acompanyament emocional amb joves"

10/06/2021 - 14:49

Joves. El 30 de juny, el servei d’escolta i acompanyament "Aquí t’escoltem" convida als i les professionals que treballen amb joves a reflexionar i aprendre sobre els vincles que creem amb els mitjans digitals i les problemàtiques que se'n poden derivar.

Els “Diàlegs ATE” arriben a la 10a edició amb la ferma voluntat d’ajudar a generar un espai d’aprenentatge i formació, didàctic i participatiu, a través de l’intercanvi d’experiències i el debat sobre la pròpia pràctica professional.

La iniciativa està impulsada per l’Aquí t’escoltem, el servei d’escolta i acompanyament que proporciona a joves de 12 a 20 anys eines i recursos per enfortir les seves habilitats personals i socials, i fomentar el seu creixement personal.

En aquesta ocasió, els Diàlegs ATE tractaran els vincles que creem amb els mitjans digitals, analitzant problemàtiques com la construcció de la identitat, les violències que sorgeixen d’aquests espais públics (ciberassetjament, discriminació per gènere, difusió de les imatges íntimes…), els discursos d’odi, l’abundància i la sobreinformació en temps de pantalles…

Els i les participants, també hi podran descobrir i compartir eines i recursos per l’acompanyament emocional de joves, posant èmfasi en els seus vincles amb internet i les plataformes digitals.

La trobada estarà a càrrec de Faro Digital, una organització cívica i social, que treballa en els àmbits de la formació, l’acompanyament, la investigació i la difusió, per promoure els usos reflexius i crítics de les tecnologes digitals.

Inscriu-te a l’activitat!

La jornada es realitzarà en línia el dimecres 30 de juny de 10 a 12 h, a través de l’aplicació Zoom.

Per a més informació, no deixis de contactar amb l’equip dels Punts Aquí t’escoltem.