08/04/2022 - 14:05
Salut emocional. El servei d’escolta i acompanyament Aquí t’escoltem convida als i les professionals a una jornada en què les pròpies joves ens ajudaran a conèixer, entendre i enfocar de manera alternativa els malestars juvenils.
El servei d’escolta i acompanyament Aquí t’escoltem convida als i les professionals a una jornada en què les pròpies joves ens ajudaran a conèixer, entendre i enfocar de manera alternativa els malestars juvenils.
El 22 d’abril de 10 a 14 h, tindrà lloc l’onzena edició dels Diàlegs ATE sota el suggerent títol “‘Ok, boomer. De què Z vas?’ La generació Z en primera persona: enfocaments alternatius als malestars juvenils’”.
La trobada tindrà lloc a l’Espai Jove La Fontana i estarà a càrrec de l’Associació Abilis (que treballa en la investigació i la intervenció crítiques en l’àmbit de la salut col·lectiva), el comitè de joves que participen en el programa televisiu Oh My Goig, un grup de joves vinculades a l’Aquí t’escoltem i l’equip professional del propi servei.
El programa de la jornada serà el següent:
- 9.50h – Recepció de les participants
- De 10 a 10.30h – Rebuda i presentació
- De 10.30 a 12h – Espai formatiu a càrrec d’Abilis: La salut mental des de la perspectiva de la complexitat
- De 12 a 12.20h – Pausa-cafè
- De 12.25 a 13.50h – Podcast-taula rodona amb testimonis juvenils. Moderació a càrrec d’Abilis
- De 13.50 a 14h – Conclusions, avaluació i tancament
Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes. No feu tard, i reserveu la vostra plaça!
Què són els Diàlegs ATE?
Els Diàlegs ATE són trobades adreçades a professionals de l’àmbit socioeducatiu que treballen amb adolescents i joves.
La iniciativa vol ajudar a generar un espai d’aprenentatge i formació, didàctic i participatiu, a través de l’intercanvi d’experiències i el debat sobre la pròpia pràctica professional.
Les jornades estan impulsades per l’Aquí t’escoltem, el servei d’escolta i acompanyament que proporciona a joves de 12 a 20 anys eines i recursos per enfortir les seves habilitats personals i socials, i fomentar el seu creixement personal.
No dubteu en contactar amb el servei Aquí t’escoltem, per conèixer més detalls d’aquesta iniciativa.
Els trobareu a través del correu electrònic saif@bcn.cat i el telèfon 932 563 560.