Curs de cuina xinesa FICB: cuina de tardor
Mercat Boqueria - Sant Josep - Espai BoqueriaDe 21/10/2024 a 18/11/2024
La Fundació Institut Confuci de Barcelona presenta un nou projecte gastronòmic, amb què podràs viatjar a la Xina a través dels seus sabors.
De la mà de Wenbin Peng, natural de Hunan, experimentat cuiner i sommelier, realitzaràs un recorregut per la gastronomia del nord i el sud de la Xina, aprendràs les tècniques de cuinat i preparació d'aliments, descobriràs nous sabors i ingredients i prepararàs plats que podràs reproduir a casa.
El curs és totalment participatiu i inclou una degustació dels plats cuinats al final de cada sessió.
En aquesta edició ens endinsarem en la cuina xinesa de tardor, on els bolets, les verdures de temporada i la carn seran les protagonistes de plats suculents i reconfortants. I la darrera sessió la dedicarem a un taller de preparació de panets farcits o “baozi”.
-
- Inscripciones
- https://www.confuciobarcelona.cat/cursos/curs-cuina-xinesa
-
- Teléfono
- Tel.: 934132303
Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad...
HÁZNOSLA LLEGARTimetable
Dies | Hores | Preus | |
---|---|---|---|
21 octubre, 4 novembre, 11 novembre i 18 novembre |
de 18.00 h a 20.00 h | Entrada general: 150 € 4 sessions |
- Se celebra en
- Espai Boqueria
- Organizado por
- Fundació Institut Confuci de Barcelona
- Colabora
- Mercat Boqueria - Sant Josep
Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad...
HÁZNOSLA LLEGAR